Onderwijsrichtingen

vmbo basis | vmbo kader | vmbo theoretische leerweg | vmbo gemengde leerweg

Meer informatie
www.udo.nl 

Over UDOUDO klein FC

Bij UDO word je voorbereid op een toekomst in zorg en welzijn of techniek. Maar voor het zover is, ga je zoveel mogelijk proeven van allerlei vakken en beroepen. Je krijgt de vrijheid om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En het mooie: je bepaalt je eigen leerroute, samen met onze leraren die je helpen de vakken te kiezen die goed bij je passen.

 

Kies je voor UDO, dan kies je ook een beetje voor UGO en andersom. Dat betekent dat je les kunt krijgen in beide schoolgebouwen. Door uitwisseling tussen beide scholen, kun je terecht voor een breed aanbod. Zo ontdek je volop! UGO en UDO werken dus nauw samen en zijn een beetje familie van elkaar.

 

Basis, kader, gemengde leerweg, theoretische leerweg of misschien wel een combinatie? Bij UDO kun je vakken volgen op verschillende niveaus. Het hangt er maar net vanaf wat bij je past. Samen bekijken ze hoe we het beste in je naar boven kunnen halen.

  

UGO richt zich op de volgende beroepsvelden: Zorg & Welzijn, Mobiliteit & Transport, Produceren, Installeren & Energie, Bouwen, Wonen & Interieur. Nog even niet kiezen? Ook dat kan. Dan maak je je school af op UGO.