Onderwijsrichtingen

vmbo basis | vmbo kader | vmbo theoretische leerweg | vmbo gemengde leerweg

Meer informatie
www.ugo.nl 

Over UGOUGO klein FC

UGO is een verkennende vmbo school die samen met UDO is ontstaan uit een samenwerking tussen Sprengeloo, Veluws College Cortenbosch en het Edison College. In onze school draait het om jou en helpen we je het beste uit jezelf te halen. Vanaf het schooljaar 2022-2023 zijn de deuren geopend en ben je van harte welkom!

 

Kies je voor UGO, dan kies je ook een beetje voor UDO en andersom. Dat betekent dat je les kunt krijgen in beide schoolgebouwen. Door uitwisseling tussen beide scholen, kun je terecht voor een breed aanbod. Zo ontdek je volop! UGO en UDO werken dus nauw samen en zijn een beetje familie van elkaar.

 

Bij UGO kun je vakken volgen op verschillende niveaus. Het hangt er maar net vanaf wat bij je past. Samen bekijken we hoe we het beste in je naar boven kunnen halen. Natuurlijk krijg je bij ons Nederlands en wiskunde, maar daarnaast krijg je ook heel veel andere vakken. Vakken die te maken hebben met veel verschillende beroepen.

 

UGO richt zich op de volgende beroepsvelden: Groen & Natuur, Kunst & Cultuur, Economie & Ondernemen, Multimedia & Vormgeving, Sport & Recreatie, Voeding & Horeca, Zorg & Welzijn, Techniek.