Het VO Loket Passend Onderwijs (VO Loket) is een onafhankelijk orgaan van de deelnemende scholen en heeft als taak om te beoordelen of leerlingen toelaatbaar zijn tot het voortgezet speciaal onderwijs, praktijkonderwijs, leerwegondersteunend onderwijs of de schakelvoorziening. Er zitten diverse deskundigen in het VO Loket.

Het VO Loket kan ook adviseren over de ondersteuningsbehoefte van een leerling en het toekennen van extra ondersteuningsarrangementen en daarmee dus het toewijzen van extra middelen.

Als een leerling bijvoorbeeld wordt verwezen naar het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) is een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) van het samenwerkingsverband nodig. De school waarop de leerling zit vraagt de tlv aan en het VO Loket Passend Onderwijs geeft deze verklaringen af.

> Meld direct een leerling aan bij het VO-Loket (alleen mogelijk voor scholen). 

Deelnemers Loket

Mevr. S. Bloedjes, jeugdhulpverlener van het Centrum Jeugd en Gezin Apeldoorn
Mevr. S. Vos, psycholoog en deskundige PrO
Mevr. M. Harthoorn, deskundige LWOO
Mevr. H. Visser, orthopedagoog SWV VO 2505
Dhr.   F. van der Heide, manager SWV VO 2505

Additioneel, afhankelijk van de aanvraag en inhoud, worden andere deskundigen uitgenodigd. 

Medewerkers Samenwerkingsverband

Feitze van der Heide, manager (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Hermi Visser, orthopedagoog (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Annemarie Ebing, adviseur passend onderwijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Susan Vos, adviseur passend onderwijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Sjoerd Termaat, leerkracht schakelvoorziening (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Jan Everhardus, leerkracht schakelvoorziening (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Jolien Panman, secretaresse bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Gerda Dalhuisen, administratief medewerker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interessante downloads

> Werkplan VO loket
> Stroomschema-toelaatbaarheidsverklaringen.pdf (uitgebracht door ministerie van Onderwijs)
> Concrete-situaties-rond-tlv-04-05.pdf (uitgebracht door ministerie van Onderwijs)