Er zijn twee openstaande vacatures op het moment.:

- Docent (0,8 -1,0)
- Managementondersteuner 0,6 wtf

Docent (0,8 -1,0)

Met het vertrek per 1 februari 2023 van een van onze docenten is er per 1 februari 2023 binnen de schakelvoorziening van het SWV VO 25.05 te Apeldoorn een vacature ontstaan voor
Docent (0,8 -1,0)
Met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

Schakelvoorziening

De schakelvoorziening is een tijdelijke voorziening voor leerlingen die uit dreigen te vallen binnen het voortgezet onderwijs. Binnen de schakelvoorziening is een pedagogisch/didactisch klimaat aanwezig, waarbij de leerling zich gezien, gehoord, gekend en erkend voelt. Leerlingen worden vanuit het positieve benaderd en er wordt geïnvesteerd in een veilige leeromgeving en een goede relatie met de leerling. Hierbij is aandacht, interesse, betrokkenheid, maar ook een goede controle zeer belangrijk.

Taken van de docent

• Je bent het dagelijks aanspreekpunt voor de leerling vanuit een vertrouwensrelatie. Ook ben je het aanspreekpunt voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerling en eventuele andere externe partijen.
• Je observeert, signaleert en adviseert de leerlingen tijdens de dagelijkse omgang op het gebied van de leerstof/leervorderingen, omgang met leeftijdgenoten en volwassenen en verdere aandachtspunten zoals genoemd in het Ontwikkelingsperspectief Plan (OPP).
• Je werkt aan het ontwikkelingsperspectief van de leerling door het volgen van het OPP van de aanleverende school. In het OPP staan de doelen die vanuit het startgesprek zijn opgesteld met elkaar, in samenspraak met de gedragswetenschapper vertaal je deze doelen in concrete handelingsafspraken.
• Je zorgt ervoor goed geïnformeerd te zijn over wat leerling aangaat en informeert en adviseert vanuit het OPP en de dagelijkse omgang met de leerling de collega’s over zaken aangaande de leerling. Op deze manier creëert de mentor samen met collega’s een veilig leer- en leefklimaat.
• Je initieert in het kader van overdracht en nazorg contacten met de school van herkomst en met de school of voorziening waaraan gedacht wordt als vervolgplek. Dit in samenspraak en overeenstemming met de gedragswetenschapper.

Functie-eisen

• Je hebt een lesbevoegdheid; Pabo of een 2e graads bevoegdheid voor een algemeen vormend vak.
• Je haalt plezier uit het begeleiden van leerlingen die extra ondersteuning nodig.
• Je bent doelgericht en gestructureerd en hebt een proactieve houding.
• Je hebt een gezonde dosis humor.
• Je kan goed samenwerken en staat open voor de inbreng van anderen.
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

Benoeming /detachering

De benoeming geldt in eerste instantie tot 1 januari 2024. De betrekkingsomvang is minimaal 0,8 FTE en maximaal 1,0 FTE.
Detachering vanuit een van de bij het samenwerkingsverband aangesloten scholen is in overleg ook mogelijk.
De honorering is conform de salarisschalen cao-VO dan wel in overeenstemming met de huidige inschaling (detachering)

Informatie

Nadere informatie over deze functie is verkrijgbaar bij:
Angelique Lankhorst, docent/coördinator Schakelvoorziening
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
055-3689588
José in ‘t Veld, directeur SWV- VO-2505
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
055-3689588

Download de vacature docent (0,8-1,0).

Managementondersteuner 0,6 wtf


Wie zijn wij

Het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs 2505 in Apeldoorn, Epe en Voorst wordt gevormd door 7 aangesloten V(S)O schoolbesturen.

Het bestuur van het samenwerkingsverband is verantwoordelijk voor de strategische voorbereidingen van het te vormen beleid en werkt hierbij nauw samen met de Algemene Ledenvergadering (ALV), bestaande uit de bestuurders van de aangesloten scholen.
De directeur van het samenwerkingsverband draagt zorg voor de dagelijkse leiding.
Je bent als managementondersteuner verantwoordelijk voor de ondersteuning van het bestuur, de onafhankelijk voorzitter van de ALV en de directeur.

Het samenwerkingsverband bereidt een wijziging van de governance voor.
De functie managementondersteuner maakt per 1-8-2023 deel uit van de nieuwe structuur. De managementondersteuner maakt dan volledig deel uit van het nieuw in te richten bestuursbureau van het Samenwerkingsverband VO Apeldoorn, Epe, Voorst.
Wat ga je doen Voor deze uitdagende rol zijn wij op zoek naar een ervaren managementondersteuner met een ambitieuze, flexibele en verbindende persoonlijkheid. Je stuurt de administratie aan en coördineert de administratieve processen. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke en procesmatige voorbereidingen van de diverse overlegvormen en bewaakt de kwaliteit van de besluitvormingsprocessen en –documentatie. Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden, ondersteunen en verwerken van vergaderingen van het bestuur, de ALV en het directeuren-overleg. Je bewaakt de voortgang van de planning, de processen en de afspraken. Je zorgt ervoor dat informatie aanwezig is, stelt overzichten op en verstrekt waar nodig inhoudelijke informatie aan derden. Daarnaast beheer je het archief. Je bent de rechterhand van het bestuur, de onafhankelijk voorzitter en de directeur. Je “ontzorgt” hen. Jouw werkdag is in ieder geval de vrijdag. Je overige werkdagen bespreken we graag met je.

Wie zoeken we

• je hebt ervaring als managementondersteuner, bij voorkeur binnen het onderwijs;
• je hebt een aantoonbaar HBO+ denk- en werkniveau;
• je hebt kennis van en ervaring met beleidsvorming en governance vraagstukken, waardoor je in staat bent om relaties te leggen tussen verschillende overleggen;
• je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal , zowel in woord als in geschrift, teneinde de visie en standpunten van de verschillende overleggen helder en overtuigend voor het voetlicht te brengen in beleidsnotities, notulen en andere vormen van communicatie;
• je hebt affiniteit met en veel ervaring in notuleren;
• je bent sensitief en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen;
• je hebt ervaring in werken volgens de Planning & Control cyclus;
• je bent bewezen ervaren met Office 365, Teams en hebt een visie op archiveren;
• je bent op vrijdag beschikbaar, de overige werkdagen kunnen in overleg bepaald worden.

Wat bieden wij
Het betreft een vacature voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is gewaardeerd in schaal OOP 7 op basis van de cao voortgezet onderwijs. Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.262,- bruto per maand op basis van een volledige baan. Per 1 augustus 2023 wordt de functie fuwa gewaardeerd en mogelijk ingeschaald in schaal OOP 8.

Reactie
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met mevr. J. in ‘t Veld (directeur SWV VO Apeldoorn, Epe, Voorst) tel. 055-3689588 Ben je enthousiast, stuur dan voor vrijdag 27 januari 2023 je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van mevr. J. in ’t Veld.

> Download de vacature Managementondersteuner 0,6 wtf.