Bestuurssecretaresse 0,2 fte

Ben jij de spin in ons web?

Wie zijn wij
De coöperatie Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs 2505 U.A. in Apeldoorn, Epe en Voorst wordt gevormd door 8 aangesloten V(S)O schoolbesturen.
De directeur van het samenwerkingsverband draagt zorg voor de dagelijkse leiding.
Het bestuur van het samenwerkingsverband is verantwoordelijk voor de strategische voorbereidingen van het te vormen beleid en werkt hierbij nauw samen met de Algemene Ledenvergadering (ALV), bestaande uit de bestuurders van de aangesloten scholen.
De bestuurssecretaresse is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het bestuur en de onafhankelijk voorzitter van de ALV,

Wat ga je doen
Jouw hoofdtaak is het notuleren van vergaderingen van het bestuur, de ALV en het directeurenoverleg. Ook verleen je secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan deze geledingen. Je bewaakt de voortgang van de planning, de processen en de afspraken. Je zorgt ervoor dat informatie aanwezig is, stelt overzichten op en verstrekt waar nodig inhoudelijke informatie aan derden. Daarnaast beheer je het archief. De werkzaamheden worden zelfstandig verricht. Jouw werkdag is vrijdag, we vragen echter enige flexibiliteit in werkdag en -tijden Er wordt verwacht dat je initiatieven neemt en kunt handelen op basis van eigen inzicht. Je bent de rechterhand van het bestuur en de onafhankelijk voorzitter. Je “ontzorgt” hen.

Wie zoeken we
- je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over denk- en werkniveau MBO+ of HBO;
- je hebt affiniteit met en veel ervaring in notuleren;
- je bent sensitief en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen;
- je hebt bij voorkeur kennis/ervaring van/met passend onderwijs;
- je hebt ervaring in werken volgens de Planning & Control cyclus;
- je bent bewezen ervaren met Office 365, Teams en hebt een visie op archiveren
- je bent per 01-02-2022 beschikbaar.

Wat bieden wij
Het betreft een vacature voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is gewaardeerd in schaal 6 op basis van de cao voortgezet onderwijs. Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.826,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. De functie wordt in 2022 officieel beschreven en volgens Fuwasys vo gewaardeerd.

Reactie
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Rob Stevelmans: 055-5385600 (De Heemgaard) Ben je enthousiast, stuur dan een korte motivatie met een cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.